Hosting

Uiteraard kunnen wij de hosting verzorgen. Hierbij maken we gebruik van diverse leveranciers in verschillende datacenters in de EU. Momenteel bieden we drie basisopties:

Apache VPS 25
€ 25,00 p/m
NGINX VPS 65
€ 65,00 p/m
Budget shared 12
€ 12,00 p/m
Geschikt voor
Geschikt voor Website met diverse functionalteiten en voorbereid op meer bezoekers Professionele website met uitgebreide functionaliteiten en veel bezoekers tegelijk Eenvoudige website met beperkt aantal functionaliteiten en bezoekers
SSD-opslag
SSD-opslag 10Gb 30Gb 10Gb
SSL certificaat
SSL
Varnish caching
Varnish caching
Memcached
Memcached
Object caching
Object caching
SSH toegang
SSH
Stagingomgeving
Stagingomgeving
Bezoekers (p/maand)
Bezoekers (p/m) 5.000 10.000+ 1.000
Snelheidsklasse
Snelheidsklasse ★★★☆☆ ★★★★★ ★☆☆☆☆
Multisite
Multisite ondersteuning
IPv6 ondersteuning
IPv6 ondersteuning
Backups
Backups Maandelijks Dagelijks
Serverlocatie
Serverlocatie NL NL/EU EU
Historische uptime
Historische Uptime 99.9% 100% 99.9%
Monitoring
Monitoring 24/7 24/7
Security monitor
Security monitor 24/7

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en overeenkomsten voor hosting worden per jaar gefactureerd.

Budget shared 12

Een eenvoudige website met een gering aantal bezoekers en een beperkt aantal functionaliteiten kan ondergebracht worden op een Budget shared 12 server. De server maakt gebruik van Apache en sluit prima aan bij de eisen van een WordPress installatie. Denk hierbij aan een kleine bedrijfswebsite met diverse pagina’s en nieuwsberichten en een een contactformulier. Bijvoorbeeld een website van een adviesbureau.

Apache VPS 25

Bij een groeiend aantal bezoekers en een website waarbij uitgebreide functionaliteiten worden toegepast begint de snelheid een belangrijke rol te spelen. We hebben dan een sterke voorkeur voor een Apache VPS 25 server waar diverse caching oplossingen beschikbaar zijn voor een aanzienlijk snellere website. Denk hierbij aan een site waarbij een koppeling gemaakt moeten worden met externe diensten of waarbij er regelmatig pieken ontstaan in de bezoekersaantallen door nieuwsbrieven. Bijvoorbeeld een website van een makelaar of een organisatie met uitgebreide online interactieve functionaliteiten.

NGINX VPS 65

Gaat het om een multisite, meertaligheid, is er een klanten login of zijn er regelmatig grote pieken in de bezoekersaantallen bij een nieuwsbrief verzending of een (TV) media campagne? Dan adviseren we onze NGINX VPS 65. Hierbij kunnen we alle vormen van caching inzetten om een betrouwbare dienst te kunnen blijven leveren. Denk hierbij aan woningbouwcorporaties, internationaal opererende bedrijven of bedrijven met een online gerichte dienstverlening of webshop.

Naast deze opties bieden wij nog maatwerk hosting aan. Bovendien bieden we diverse SLA modellen aan om onze support naadloos te laten aansluiten bij de hosting. Neem gerust contact met ons op voor vragen.

Click to access the login or register cheese
x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO
De Heren Van

GRATIS
BEKIJK