SEO pakket voor WordPress

Zoekmachine optimalisatie voor WordPress

We bieden onze klanten een compleet SEO pakket aan. Middels geavanceerde software gaan we samen aan de slag en gebruiken we tools om de website nog beter te maken. Niet alleen voor de bezoekers maar ook voor de vindbaarheid in Google, Bing zoekresultaten.

Geavanceerde SEO-analyse

Onze software beschikt over een geavanceerde SEO-analyse- en testtool. Deze tool voert meer dan 20 SEO-tests uit op je website en beveelt de beste instellingen aan om het meeste verkeer te genereren.

Met de geavanceerde omleidingsmanager kun je met een paar klikken honderden omleidingen instellen en beheren. Het importeren en exporteren van omleidingen is eenvoudig en snel, en je kunt individuele omleidingen instellen als 301- of 302-omleidingen.

Gebroken links zijn moeilijk te vinden en op te lossen. De geavanceerde 404-monitor vindt alle 404-links op je site en laat je ze met slechts een paar klikken omleiden.

Trefwoorden in de titel hebben een aanzienlijke SEO-impact. Met de bulkbewerkingsfunctie kun je alle titels en beschrijvingen van je berichten in bulk bijwerken, waardoor je tijd en geld bespaart.

Met zoekmachineverificatie  kun je uw website verifiëren bij meerdere zoekmachines en sociale netwerken rechtstreeks vanuit WordPress.

Onze software zal worden geïntegreerd met de webmasterhulpprogramma’s van Google om de indexstatus van uw website en andere rangschikkingsgegevens op te halen. Deze gegevens worden vervolgens op een gemakkelijk te begrijpen manier gepresenteerd, rechtstreeks in uw WordPress-beheerder.

Goed geoptimaliseerde afbeeldingen zijn essentieel voor beeld-SEO. Geautomatiseerde beeld-SEO – voegt automatisch afbeeldingen toe met ALT-tags en titeltags om de SEO van uw afbeeldingen te verbeteren.

Het gebruik van de juiste metatags was nog nooit zo eenvoudig met de native Rich Snippet-ondersteuning. Met één klik op de knop nieuws, artikelen, blogs, recepten, video’s en meer metatags aan uw inhoud toevoegen.

Als je ook nieuws beheert, zul je dol zijn op de nieuws sitemap functie. Deze functie maakt een Google-compatibele nieuws-sitemap en laat je deze in slechts een paar seconden indienen.

De video sitemap functie helpt je om video’s snel te laten indexeren. Met slechts een paar klikken kunnen we een compatibele videositemap maken die je kunt indienen bij meerdere zoekmachines.

Lokale bedrijven kunnen profiteren van de lokale SEO-optimalisatiefuncties. Door deze functies te gebruiken, zorg je ervoor dat je lokale bedrijfswebsite in Google scoort voor de door u beoogde zoekwoorden.

Alle geweldige functies zijn niet beperkt tot blogs. E-commercewebsites kunnen ook gebruikmaken van Rank Math om hun productpagina’s te optimaliseren voor meer verkeer.