Privacy statement

In dit privacyreglement informeren wij je over de wijze waarop De Heren Van, als verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens met je persoonlijke gegevens omgaat. De Heren Van acht het van groot belang dat je persoonsgegevens op zorgvuldige wijze worden verwerkt.

Toepassing

Dit privacyreglement is uitsluitend van toepassing op alle activiteiten en overeenkomsten, die plaatsvinden respectievelijk gesloten worden via de website van De Heren Van. De website van De Heren Van kan links bevatten naar andere internetsites. De Heren Van is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze gelinkte site en dit privacyreglement is ook niet van toepassing op deze gelinkte sites. Noch is De Heren Van verantwoordelijk voor het gebruik van cookies op deze gelinkte websites van derden.

Waarom

De Heren Van respecteert je privacy. Wij zullen je gegevens dan ook uitsluitend registeren & gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Verwerking van gebruikersstatistieken waarmee we de werking van de website kan optimaliseren.
  • Beveiliging en verbetering van onze website.
  • De Heren Van zal je gegevens nimmer zonder je toestemming aan derden verstrekken.

Beveiliging

Om de persoonsgegevens te beschermen tegen verlies en tegen misbruik door derden neemt De Heren Van zorgvuldige en passende beveiligingsmaatregelen.

Bewaren van gegevens

In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens zal De Heren Van je persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt, dan wel zolang De Heren Van hier wettelijk toe verplicht is.

Contact

Als je vragen hebt over dit privacyreglement of als je jouw gegevens wilt inzien, laten corrigeren of blokkeren, dan kun je contact opnemen met De Heren Van per e-mail: info@deherenvan.nl

Wijzigingen

De Heren Van behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacyreglement. Wij adviseren je daarom dit privacyreglement regelmatig na te lezen op eventuele wijzigingen. Nadere informatie over de Wet bescherming persoonsgegevens kun je vinden op www.cbpweb.nl.

contact

De Heren Van
Hoofdstraat 161
3971 KJ Driebergen-Rijsenburg

T 0343 - 520 350
E info@deherenvan.nl