Privacy statement

Hoe we met uw gegevens omgaan

In dit privacyreglement informeren wij je over de wijze waarop De Heren Van, als verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens met je persoonlijke gegevens omgaat. De Heren Van acht het van groot belang dat je persoonsgegevens op zorgvuldige wijze worden verwerkt.

Toepassing

Dit privacyreglement is uitsluitend van toepassing op alle activiteiten en overeenkomsten, die plaatsvinden respectievelijk gesloten worden via de website van De Heren Van. De website van De Heren Van kan links bevatten naar andere internetsites. De Heren Van is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze gelinkte site en dit privacyreglement is ook niet van toepassing op deze gelinkte sites. Noch is De Heren Van verantwoordelijk voor het gebruik van cookies op deze gelinkte websites van derden.

Waarom

De Heren Van respecteert je privacy. Wij zullen je gegevens dan ook uitsluitend registeren & gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Verwerking van gebruikersstatistieken waarmee we de werking van de website kan optimaliseren.
  • Beveiliging en verbetering van onze website.
  • De Heren Van zal je gegevens nimmer zonder je toestemming aan derden verstrekken.

Beveiliging

Om de persoonsgegevens te beschermen tegen verlies en tegen misbruik door derden neemt De Heren Van zorgvuldige en passende beveiligingsmaatregelen.

Bewaren van gegevens

In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens zal De Heren Van je persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt, dan wel zolang De Heren Van hier wettelijk toe verplicht is.

Contact

Als je vragen hebt over dit privacyreglement of als je jouw gegevens wilt inzien, laten corrigeren of blokkeren, dan kun je contact opnemen met De Heren Van per e-mail: info@deherenvan.nl

Wijzigingen

De Heren Van behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacyreglement. Wij adviseren je daarom dit privacyreglement regelmatig na te lezen op eventuele wijzigingen. Nadere informatie over de Wet bescherming persoonsgegevens kun je vinden op www.cbpweb.nl.

Cookies

De Heren Van BV  maakt gebruik van cookies op de website. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren, om onze dienstverlening te verbeteren.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die tijdelijk door een internetpagina op je pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. De volgende websites plaatsen cookies of soortgelijke technieken:

Home


Hieronder lees je welke cookies wij gebruiken voorzien van hun functionaliteit.

Analytische cookies

De Heren Van BV maakt gebruik van Google Analytics om het gebruik van de websites te onderzoeken om zo inzicht te verkrijgen in de wijze waarop en hoe vaak websites en pagina’s worden bezocht. Aan de hand van deze informatie kan De Heren Van BV aanpassingen en verbeteringen doorvoeren en zorgt De Heren Van BV ervoor dat de websites optimaal blijven werken. De Heren Van BV verwerkt anonieme statistieken over bezoeken aan de websites. De Heren Van BV heeft een bewerkingsovereenkomst met Google. Gegevens worden binnen Google niet gedeeld. De Google Analytics cookie wordt niet voor andere diensten binnen Google gebruikt. Meer weten over Google Analytics?

Wil je liever geen cookies?

Cookies zijn eenvoudig te verwijderen via je browser. Houd er rekening mee dat de websites zonder cookies mogelijk niet optimaal werken. Hieronder vind je een lijst met de meest gebruikte browsers en een link naar meer uitleg over het verwijderen van cookies:

contact

De Heren Van
Hoofdstraat 161
3971 KJ Driebergen-Rijsenburg

T 0343 - 520 350
E info@deherenvan.nl