Niki Plugin WordPress API

Perfecte aansluiting nieuwbouw projectsite op Niki API

De Heren van heeft een universele Niki WordPress plugin gerealiseerd waarmee eenvoudig Niki data gekoppeld kan worden. Alle gegevens van het project, de projectontwikkelaars, makelaars, (deel)projecten, woningtypes en woningen verschijnen geheel automatisch in je WordPress site. Bezoekers kunnen op alle mogelijke kenmerken zoeken waarmee de projectsite een compleet overzicht geeft van de mogelijkheden. Door de live koppeling met Niki is het aanbod 100% nauwkeurig.

niki-plugin-setup

Interactieve kaarten

Verder is er naast de Niki plugin een interactieve WordPress kavelkaart plug-in ontwikkeld waarmee Niki data kan worden uitgebreid met interactieve kavelkaarten om het gebied in kaart te brengen. Zo is niet alleen de ligging van het project helder maar ook de deelprojecten binnen grotere gebieden. Ook kavels kunnen eenvoudig worden ingetekend en de verkoopstatus is direct zichtbaar op je website. Daarnaast kunnen hotspots in de buurt met een druk op de knop zelf worden beheerd in het systeem, denk hierbij aan horeca, een gezondheidscentrum of een tijdelijke wegopbreking.

niki-plugin-map

Direct contact

Heeft de bezoeker een woning gevonden dan kan direct contact worden gezocht met de desbetreffende makelaar, ontwikkelaar of kan de bezoeker zich direct aanmelden als belangstellende. Alle belangstellenden zijn eenvoudig online te beheren of naar wens te downloaden naar een extern platform of Microsoft Excel.

Nieuwsbrief

Alle ingeschreven belangstellenden kunnen direct worden bereikt met het geïntegreerde gepersonaliseerde nieuwsbriefsysteem. Hierbij kan de bezoeker zelf bepalen welke informatie relevant is op een gepersonaliseerde accountpagina. uiteraard zijn alle statistieken inzichtelijk gemaakt middels fraaie grafieken.

Responsive

Uiteraard is het geheel toepasbaar op responsive websites, geschikt voor mobiel, tablet en desktop.

Niki plugin maar geen Niki partner?

Groot voordeel van onze Niki plugin is dat er naast alle gegevens vanuit Niki ook andere projecten, kavels, makelaars en woningen kunnen worden opgenomen. Dit komt vaak voor bij grotere projecten waarbij ook niet Niki partners kunnen worden weergegeven op de projectsite. Maakt u helemaal geen gebruik van Niki dan kan deze plug-in ook worden gebruikt voor het perfect opzetten van een projectsite met meerdere ontwikkelaars, projecten, makelaars, woningtypes en woningen.

Meer weten over de WordPress Niki plugin API , neem contact met ons op!

Voor meer informatie over Niki neem contact op met Stichting LNP.

contact

De Heren Van
Hoofdstraat 161
3971 KJ Driebergen-Rijsenburg

T 0343 - 520 350
E info@deherenvan.nl